top of page

Echt bakmanschap

De bakker met het lekkerste assortiment

Hij komt,
hij komt...

Sinterklaas chocoladetaarten
4 en 6 personen.
Vanaf 2/12 t.e.m. 6/12 te verkrijgen

Gijbels koffiekoeken

Bakkerij Gijbels, de bakker met het lekkerste assortiment!

U moest eens weten hoe goed u Bakkerij Gijbels al kent. Waarschijnlijk genoot u al met volle teugen van onze gebakjes. Of smeerde u de lekkerste boterham met brood dat krokant gebakken werd in onze ovens. Wie weet werd de taart die u met uw verjaardag zo smakelijk onder uw vrienden verdeelde, bereid door onze gedreven bakkers

 

Bakkerij Gijbels is een begrip in de provincie Antwerpen. Onze broden, taarten, patisserie en gebakjes vinden elke dag weer hun weg naar honderden huiskamers. Waar ze alle gezellige momenten de juiste smaak geven.

10 vestigingen, dezelfde verrukkelijke kwaliteit

Wat startte als een kleine buurtbakkerij in Berchem, groeide uit tot een bakkerij die de standaard zet als het aankomt op versheid en smaak.

Voedzame broden, in alle vormen en formaten, bereid met de beste ingrediënten die de natuur ons te bieden heeft. Verrassende recepturen voor gebak, die van elke hap een waar feest maken. Kortom, onze ambachtslui investeren elke dag opnieuw het beste van zichzelf in elke bereiding die ze tevoorschijn toveren. 

Onze 10 vestigingen in de provincie Antwerpen bieden u het lekkerste van wat een ambachtelijke bakker te bieden heeft. Om duimen en vingers bij af te likken. Geserveerd met de glimlach, door medewerkers die houden van hun vak. 

Kom langs en proef het zelf. U vindt een overzicht van al onze bakkerijen op deze website.

Gijbels koffiekoeken

Spring vandaag nog binnen bij Bakkerij Gijbels!

bottom of page