top of page

Ontdek het assortiment van Bakkerij Gijbels

Geuren en smaken vol pure gezelligheid!

U kent het wel: de typische geur van uw lokale bakker, die u tegemoet waait als u nog maar in de buurt komt. Er gaat dan ook niets boven de geur van versgebakken broden, gebak, taarten en patisserie. 

gijbels_6 (1).jpg

Broden die barsten van de smaak 

Bakkerij Gijbels creëert de meest smaakvolle broden, die krokant gebakken worden in onze speciale broodovens. De versheid spat van elke hap. Waar hebt u vandaag zin in? Dankzij Bakkerij Gijbels hebt u een ruime keuze aan broden, in alle vormen en formaten

Voedzame meergranenbroden, luchtig wit brood of speciale bereidingen zoals rozijnenbrood of suikerbrood – ze staan allemaal op het menu. Vakkundig samengesteld en bereid door onze ervaren bakkers. Uw dag is pas compleet met een rijkelijk belegde boterham met brood van Bakkerij Gijbels. 

Gijbels Taarten Patisserie

Zoals alleen uw bakker dat kan

Natuurlijk geniet u ook van alle klassieke bakkerijproducten, zoals pistolets, overheerlijke koffiekoeken, drooggebak en vlaaien. Gemaakt volgens uitvoerig verfijnde recepten, met grondstoffen van de hoogste kwaliteit.

Bakkerij Gijbels staat bekend om zijn uitzonderlijk grote aanbod. Zo vindt u bij ons worstenbroden en appelbollen – niet enkel op verloren maandag, maar het hele jaar door. En voor de lekkerbekken hebben we op het juiste moment excellente kerstbuchen, speculaas in Sinterklaasvorm en andere smakelijke verrassingen klaarliggen

Gijbels Taarten Patisserie

Patisserie om lang van te genieten

Tijd om een speciale gelegenheid te vieren – of gewoon: zin om te genieten? Kies dan uw favoriete patisserie in onze koeltoog. Vooral onze royaal gevulde fruitvlaaien worden gesmaakt door onze klanten. 

Wilt u net dat extraatje serveren aan uw gasten op dat belangrijke feest? Weet dan dat onze bakkers alle verjaardags- of bruidstaarten tot in de puntjes bereiden én versieren, precies zoals u dat graag hebt. Kom vandaag nog langs in één van onze bakkerijen!

Spring vandaag nog binnen bij Bakkerij Gijbels!

bottom of page