top of page

Een rijke geschiedenis

Een rijkelijk assortiment en een passie voor het ambacht!

Voor Bakkerij Gijbels begon het allemaal met een passie voor het ambacht. Vanuit onze gezellige bakkerij in de Driekoningenstraat in Antwerpen, bouwden we al snel een sterke naam op met ons verse gebak, onze krokante broden en overheerlijke patisserie. Mensen stonden elke week weer in de rij om hun favoriete koffiekoek, broodsoort of taart te bemachtigen. Het succes van onze recepten was groot. En de vriendelijke aanpak van onze medewerkers werd gesmaakt door onze klanten. 

Volgende stap: groeien én verfijnen 

Al snel werd de bakkerij in Berchem te klein om aan de vraag van onze klanten te voldoen. Daarom weken we uit naar een groter gebouw in Wommelgem – zonder onze eerste vestiging uit het oog te verliezen. 

Stap voor stap werkten we samenwerkingen uit met lokale bakkerijen, die geworteld waren in hun regio. Zij namen de producten van Bakkerij Gijbels op in hun assortiment en bewaarden toch hun unieke eigenheid, die zo bekend was in de streek. 

Een familie met smaak

Inmiddels is Bakkerij Gijbels uitgegroeid tot een vaste waarde in de streek rond Antwerpen. Met 10 vestigingen die elk hun eigen karakter hebben, brengen we onze overheerlijke broden, smakelijk gebak en onovertroffen taarten tot bij onze klant. Samen vormen we een hechte familie die smaak weer op het menu zet. 

Wilt u zelf proeven van onze unieke service en producten? Kom dan snel eens langs in één van onze 10 bakkerijen!

Spring vandaag nog binnen bij Bakkerij Gijbels!

bottom of page